Mina turer

Turer i projekt

Att äga Spyder

Om bloggen

Startsidan

Geocaching

Can Am Spyder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

180510 Nya Geocacher

Det hade under våren dykt upp några nya gömmor i det relativa närområdet. En vänlig cachingkolega hade lagt några nya cacher vid kyrkor och sådana gillar jag.

Så det bar iväg efter en del arbeten på hemmaplan. Varför skall alla hemarbeten utföras just då det är fint Spyderväder?

Blir ett första stopp i Svinnegarn. Skall inte vara så svårt att finna denna gömma så jag knallar iväg mot den troliga platsen och kollar runt. Men ser/hittar inget. Tillbaka till Spydern tar med GPSen och hamnar när

den "nollar" på samma ställe jag var utan GPS Hur svårt kan det va´?
Kollar från olika vinklar och där var den ju den lilla, lilla burkem med den lilla, lilla loggremsan Loggad och klar och på kartan.

Iväg igen på små fina vägar ute på landsbygden.

Dags igen för ett stopp denna gång vid Teda K:a. Man kanske är lite yrkesskadad men jag tycker om och kolla byggteknik på kyrkor och klockstaplar. Intressant är det och vissa lösningar har jag faktiskt använt mig av i yrket och vid renoveringar av riktigt gamla hus.

On the road agin............

Ytterligare ett stopp blir vid Breds K:a. Glad gubbe på cachingkartan.

Vårbruket är i sitt slutskede och det dammade rejält från gärdena. Vissa möten med dammålnen gjodrde det svårt att se men det får man väl tåla.

Men hallå! Bonde eller ej men får man verkligen åka med en såmaskin efter sin stora traktor där hela ekipaget tar upp i stort sett hela vägen?
Å inte titta han bakåt heller så det blev typ en mil i 20 km/h efter denna drummel. Var väl typ 15 fordon i kö efter när boden så svängde av vid sin gård. Nä bättring säger jag.

Så dagens sista stopp och cach. Nu var det dags att styra hemåt och fortsätta med alla kvarvarande sysslor. Men några fina tilla fick jag i vart fall på min Spyder


<top>

 

<<< Föregående --- Nästa >>>

 

 

Mina turer >>>>
 

Planerade turer >>
Annat år >>>>
2018 Start >>>>

 

Maj

180510
Nya Geocacher

 

 

 

 

 

 Copyright SPYDERRIDE.SE / Kontakt: spyderride@gmail.com